De bedwants zorgt voor overlast in hotels en pensions

De bedwants is een klein insect dat vooral overlast kan veroorzaken in hotels, motels en pensions. Het roodbruine ovale insect heeft een grootte van 6 mm en leeft vooral van het bloed van mensen en dieren. De bedwants, ook wel bedluis of wandluis genoemd, komt veel voor in de bedden en matrassen op hotelkamers, motels en pensions.  Engelse hotelgasten kennen het insect onder de naam “bedbug”. Wanneer uw gasten ’s nachts lekker liggen te slapen kruipt de bedwants op de huid om bloed te zuigen. Op de plaats waar de wants gebeten heeft ontstaat een bult dat een vervelende jeuk veroorzaakt. Deze bultjes verdwijnen vanzelf weer … de bedwantsen echter niet!

Bedwantsen bedreigen uw reputatie

Bedwantsen verstoppen zich in het donker, langs naden, richels en spleten van planken, plinten, bedden, matrassen en meubels. Ze worden aangetrokken door de lichaamswarmte, uitgeademde lucht en bepaalde geurstoffen van mens en dier. De uitwerpselen van bedwantsen zijn herkenbaar aan de bruinzwarte puntjes op lakens of matrassen.

Omgevingstemperaturen zijn van directe invloed op het aantal en de snelheid waarmee de bedwants zicht voortplant. Bij een omgevingstemperatuur van 13ºC komen de eitjes uit na ca. 48 dagen. Bij een temperatuur van 28ºC komen de eitjes reeds na 5,5 dag uit.

Hoe kom ik van de bedwantsen af?

Om de goede naam of reputatie van uw bedrijf niet te verliezen is het zaak om zo snel mogelijk van de bedwants af te komen. Neem daarom contact op met De Bruijn Ongediertebestrijding. Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om een inspectie uit te voeren en de bronnen op te zoeken. Vervolgens delen wij ons bestrijdingsplan met u en gaan we aan de slag met stoom in combinatie met speciale bestrijdingsmiddelen.

De Bruijn Ongediertebestrijding is actief in de steden Amsterdam en Utrecht. De bestrijding van bedwantsen in met name de hotels in Amsterdam zijn zeer effectief en succesvol!

Ondervindt u ook overlast van bedwantsen en wilt u deze op een effectieve manier bestrijden? Bel De Bruijn Ongediertebestrijding, 06 – 2020 4489

Meer informatie of een afspraak maken?

Chat openen
Maak gebruik van WhatsApp
Hallo, waarmee kan ik u van dienst zijn?