Ongediertebestrijding in bedrijven en instellingen

Voor veel bedrijven kan de aanwezigheid van ongedierte ernstige gevolgen hebben. Veel bedrijven en instellingen moeten voldoen aan strenge regels als het gaat om de hygiëne of gezondheid van mensen.  Ook op agrarische bedrijven kan de overlast van ongedierte leiden tot problemen. Daarom is het voorkomen en bestrijden van plaagdieren en ongedierte een gezamenlijke taak van een gekwalificeerde plaagdierbestrijder en de opdrachtgever.

Agrarische bedrijven

Ongedierte en plaagdieren kunnen voor veel problemen zorgen bij agrarische bedrijven. Of het nu gaat om de gewassen die u verbouwt of bij de huisvesting van (pluim)vee.

Problemen veroorzaakt door plaagdieren en/of insecten kunnen op agrarische bedrijven leiden tot aanzienlijke schades. Zo kunt u te maken krijgen met inkomstenderving als gevolg van tegenvallende oogsten of andere schadelijke effecten.

Specialist in ongediertebestrijding bij agrarische bedrijven

Knaagdieren zoals muizen en ratten kunnen een groot probleem vormen voor u als boer. De schade aan machines en leidingen als gevolg van hun geknaag kunnen aardig in de papieren gaan lopen. Insecten kunnen op hun beurt zorgen voor irritaties bij het vee, maar kunnen ook ziektes verspreiden. De Bruijn Ongediertebestrijding heeft veel ervaring bij het bestrijden van ongedierte en biedt de boeren ook met adviezen ondersteuning.

Met onze bestrijdingsmethoden helpen we u niet alleen van uw probleem af, maar we nemen ook preventie maatregelen om herhaling te voorkomen. Zo houdt u uw bedrijf gezond, hygiënisch en vrij van ongedierte.

Onderhoudscontract

Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit komen we een aantal keren per jaar op uw bedrijf langs. Heeft u een probleem, vragen of wilt u graag meer weten? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel 06 2020 4489

Bedrijven algemeen

In uw bedrijf is het niet de bedoeling dat de dagelijkse routine en werkzaamheden worden verstoord door de aanwezigheid van plaagdieren. Of het nu gaat om een kantoortuin, de toiletruimtes of de bedrijfskantine, hygiëne blijft een belangrijk onderwerp.

BedrijvenDe Bruijn Ongediertebestrijding helpt u bij het bestrijden van ongenode gasten, maar ook bij het opstellen van preventieve maatregelen. Wanneer u toch te maken krijgt met een insectenplaag of ongewenst bezoek van plaagdieren zoals muizen of kakkerlakken, dan is het zaak om snel te handelen.

Één telefoontje naar ons is genoeg om het probleem op te lossen. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en technische hulpmiddelen, kunnen we vaak dezelfde dag nog aan de slag voor u.

Discreet en professioneel

Wij begrijpen heel goed dat het bestrijden van ongedierte of een insectenplaag gevoelig kan liggen als het gaat om uw reputatie of productiviteit. Daarom mag u van ons verwachten dat wij de werkzaamheden discreet en met zorg uitvoeren. De werkzaamheden in of op uw bedrijf zullen normaal gesproken gewoon door kunnen gaan en geen hinder ondervinden van onze aanwezigheid. Desgewenst kunnen we onze werkzaamheden ook buiten de normale kantoortijden uitvoeren. Ook het opstellen en uitvoeren van een veilig en praktisch bedrijfsplan mag u tot onze taak rekenen.

Horeca en instelingen

Als ondernemer in de horeca weet u als geen ander dat u te zich moet houden aan diverse wettelijke verplichtingen wanneer het gaat om de bestrijding van ongedierte zoals plaagdieren en insecten.

Uw partner in het bestrijden en weren van ongedierte

Horeca-en-InstellingenDe Bruin Ongediertebestrijding is op de hoogte van de regelgeving waar u mee te maken heeft. Het ongediertebeheersplan neemt hierbij  een belangrijk rol in.

Termen als IPM, HACCP, IKB en GAP zijn bij ons bekend maar voor u wellicht een extra zorg van aandacht die veel tijd en energie vraagt. De Bruijn Ongediertebestrijding kan deze zorg voor u uit handen nemen.

Wanneer u kiest voor ons onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat er op gezette controles en preventieve maatregelen worden uitgevoerd in uw bedrijf of instelling. Plaagdieren zoals muizen, ratten of insecten vormen een bedreiging voor de algemene hygiëne in bijvoorbeeld keukens of op plaatsen waar voedsel wordt bewaard.

 

De hygiëne in hotels

De reputatie van een hotel of instelling is voor u als verantwoordelijke natuurlijk van groot belang. Uw gasten, bewoners of bezoekers verwachten van u dat de hygiëne in de verschillende ruimtes gewaarborgd is. Wanneer er onverwacht sprake is van ongewenste gasten in de vorm van plaagdieren of insecten is het tijd voor adequate maatregelen. De Bruijn Ongediertebestrijding kan op een discrete en professionele manier zorgen voor een oplossing.
 • Agrarische sector
 • Bouw- en aannemingsbedrijven
 • Gemeentes
 • Hotels
 • Restaurants
 • Scholen
 • Verpleegtehuizen
 • Voedingsmiddelen industrie
 • Waterschapsbedrijven
 • Winkelbedrijven
 • Woningbouwverenigingen
 • Zorginstellingen

Meer informatie of een afspraak maken?

Chat openen
Maak gebruik van WhatsApp
Hallo, waarmee kan ik u van dienst zijn?